Logo oak & solid
zwart gespoten eiken fineer badkamermeubel met wasbak, 4 laden en eikenhouten surface wasbak - OakandSolid badkamermeubels

Zwart badkamermeubel van Oak & Solid

Bestel uw zwarte badmeubel op maat!

U kunt uw zwarte badkamermeubel eenvoudig online op maat samenstellen, berekenen en bestellen. Prijzen van de badmeubels worden direct getoond.

Zwart badkamermeubel kopen

Wilt u een zwart badkamermeubel in uw badkamer plaatsen? Een badkamermeubel in die kleur wint steeds meer aan populariteit. En dat vinden wij niet heel gek! Een zwart badmeubel past bijna in iedere badkamer, welke stijl het interieur dan ook heeft. Het is een echte eyecatcher die zorgt voor contrast in de badkamer. Hierbij doet het er niet toe of uw voorkeur uitgaat naar een luxueuze, strakke, of juist industriële sfeer. Bij Oak & Solid kunt u met gebruik van de speciale configurator op de millimeter nauwkeurig uw eigen zwarte badkamermeubel samenstellen. Stel in een aantal klikken een badmeubel op maat samen.

Zwart badmeubel

In steeds meer badkamers zien we dit meubel vandaag de dag terug: een zwart badkamermeubel. Zwart is een trendy kleur die de ruimte echt een boost geeft, maar ook zeer tijdloos is. Het is een keer iets anders dan een badkamer met alleen maar wit. U kunt een zwart badmeubel combineren met marmeren vloer- en muurtegels, maar ook in combinatie met betonlook komt een hoogglans zwart badkamermeubel goed tot z’n recht.

Zwart is immers prima met andere kleuren te combineren. Het resultaat van de wastafel? Een badkamer met een luxe, moderne en tegelijkertijd industriële uitstraling.

Fronten, kastromp en blad

Wanneer u kiest voor een zwart badkamermeubel op maat, heeft u op het gebied van fronten de keuze uit een aantal soorten. Zo kunt u kiezen voor echt gespoten MDF, maar ook voor gespoten eikenleer (echt gespoten eikenleer). Maar ook Decolegno piombo Hm07 mat zwart en Decolegno Sherwood U129 behoren tot de mogelijkheden. De kastromp wordt naar keuze vervaardigd uit wit of antraciet. En de bladen? Die worden vervaardigd uit solis surface, massief eikenhout én eikenfineer op MDF.

zwart gespoten eiken fineer badkamermeubel met wasbak, 2 laden en solid surface wasbak bij OakandSolid
zwart gespoten eiken fineer badkamermeubel met wasbak, 4 laden en eikenhouten surface wasbak bij OakandSolid

Samenstellen met de configurator

Er zijn heel veel verschillende zwarte badkamermeubels te koop. Echter is het lastig om een zwart badmeubel te vinden dat tot in de puntjes aan uw wensen voldoet. Misschien wilt u juist een badkamermeubel van zwart hout met 4 lades, maar vindt u die niet zo gemakkelijk. Op onze website kunt u met gebruik van de speciaal hiervoor ontwikkelde configurator, het badkamermeubel naar wens bestellen. Op de millimeter nauwkeurig, geschikt voor de locatie naar wens. Vrijhangend in de badkamer, links tegen de muur, rechts of strak tussen twee muren in.

Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoeveel lades u wenst en wat de exacte afmetingen van het meubel moeten zijn. En heeft u voorkeur voor een hoogglans zwart badkamermeubel met een greeplijst, of juist met een soft open systeem? Ook de accessoires mogen niet ontbreken, dus laat gerust weten welke pop-up plug u wenst. U kunt indien gewenst een meubel met een waskom bestellen, dat laten we helemaal aan u over. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een ronde waskom, een ovale waskom of een rechte ovale waskom. Het is maar net wat u wenst. We zijn benieuwd naar hoe uw meubel voor in de badkamer eruit komt te zien!

Voor het vervaardigen van de badkamermeubelen werken wij met verschillende soorten materialen. U mag helemaal zelf kiezen van welke materialen uw badkamermeubel gemaakt wordt. Zo kunt u de front, kastromp en het blad zelf uitkiezen. Ook de waskom kunt u naar wens kiezen.

Kastromp

De kastromp (corpus) wordt naar keuze vervaardigd uit wit of antraciet melamine op watervast MDF, ook de kopkanten worden verlijmd met watervaste PU-lijm. De toegepaste lades zijn van het Oostenrijkse merk Blumm.

Fronten

Bij de keuze van eiken kan gekozen worden uit massief eikenhout of gefineerd MDF (echt houtfineer), de fronten kunnen naar wens in kleur geolied of blank gelakt worden. Door de keuze van zwart kan gekozen worden uit gespoten MDF RAL, gespoten eikenfineer (echt houtfineer geborsteld), Decolegno piombo HM07 mat zwart anti-vingerafdruk of Decolegno Sherwood U129. Bij de keuze van wit kan gekozen worden uit gespoten MDF RAL of Decolegno Piombo HM01 mat wit anti-vingerafdruk.

Bladen

Onze bladen worden vervaardigd uit solid surface, massief eikenhout en eikenfineer op MDF (echt houtfineer). De merken solid surface die we voeren zijn Himacs, Corian, Durasein en Krion. De massief eiken en eikenfineer bladen kunnen in verband met vlekvorming op het blad niet afgewerkt worden met olie. Deze bladen worden altijd gelakt geleverd. Indien de fronten van eiken zijn, worden deze ook blank afgelakt.

6 voudig massief eiken badkamermeubel met solid surface blad

Badkamermeubel op maat laten maken

Door een badkamermeubel op maat te laten maken, krijgt uw badkamer een zeer unieke uitstraling. Via de configurator wordt uw badkamermeubel op maat gemaakt, zodat deze precies in de ruimte past. U kunt vervolgens direct bestellen. Heeft u nog vragen, of komt u er niet helemaal uit met de configurator? Wij staan voor u klaar, dus u kunt gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. U mag ons bellen via 0514 560 627, een e-mail sturen of uw vraag achterlaten in het contactformulier.

Zelf samenstellen

Type eiken, zwart of Wit

Hier kiest u in de eerste plaats welke variant u wilt en in de tweede plaats de glansgraad.

Afmetingen

Hier vult u de gewenst hoogte, breedte, diepte en dikte van het blad.

Positie badkamermeubel in badkamer

De plek hoe het meubel wordt opgehangen denk hierbij aan vrij hangend, links, rechts of in een nis.

Corpus kleur

Dit is de binnenkleur van de onderkast en de kleur van de lade bakken.

Greepwijze

Dit is de methode hoe de lades geopend worden zoals een greeplijst of een push to open systeem.

Model waskom

Weergave van alle beschikbare modellen waskommen.

Meer weten? Neem contact op!

U kunt bij ons uw meubel zelf configureren door een keuze te maken uit de getoonde modellen. Kies voor een badkamermeubel en maak deze helemaal op maat door middel van onze configurator. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel zelf een zwart badkamermeubel samen

Denkt u dat het plaatsen van een zwart badkamermeubel de badkamer helemaal af maakt? Selecteer het meubel naar wens en specificeer uw keuze. Hoe wilt u hem ophangen, en wat voor afmetingen wilt u? En welke accessoires zorgen voor de finishing touch van het badkamermeubel? Nadat u hem geheel naar wens samengesteld heeft, ontvangt u een gedetailleerde tekening in uw mailbox. Wanneer u akkoord gaat, gaan we aan de slag met de productie van uw nieuwe zwarte badmeubel.

Wilt u meer weten over het samenstellen van een zwart badkamermeubel op maat met gebruik van de configurator, of heeft u voorkeur voor een wit badkamermeubel? Neem gerust contact op door uw verzoek en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. U kunt ook contact opnemen door te bellen naar 0514 560 627 of een e-mail te sturen naar info@oaksolid.nl. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van badkamermeubels op maat.