Logo oak & solid

Badkamermeubel wit helemaal op maat gemaakt

BESTEL UW WIT BADKAMERMEUBEL OP MAAT!

U kunt uw witte badkamermeubel op maat eenvoudig online samenstellen, berekenen en bestellen.
Prijzen van de badmeubels worden direct getoond.

Badkamermeubel wit op maat

Bent u aan het verbouwen of heeft u een nieuw huis waarbij u op zoek bent naar een badkamermeubel in wit? Deze kleur is populair voor de badkamer en dat is ook niet zo gek. Een wit badkamermeubel zorgt ervoor dat de badkamer een lichte uitstraling krijgt en het past eigenlijk altijd goed bij de rest van het interieur. Bij ons kunt u het badkamermeubel helemaal zelf samenstellen door middel van onze configurator. Kies uit ons uitgebreide collectie witte badkamermeubelen met de meest hoogwaardige watervaste materialen. Bepaal uw badkamerset in wit.

Badkamermeubel wit met waskom

Het is gebruikelijk dat een badkamermeubel een waskom of wasbak heeft. Toch wordt er ook vaak gekozen voor een meubel zonder waskom of wasbak. Het kan dan gaan om een tweede meubel in uw badkamer bijvoorbeeld. Een meubel zonder waskom of wasbak creëert veel ruimte voor andere attributen. Wilt u een badkamermeubel wit met waskom? Dan kunt u ook kiezen hoeveel u er wilt. Uiteraard is dit afhankelijk van de ruimte die u heeft en de plannen die u gemaakt heeft.

Voor het vervaardigen van de badkamermeubelen werken wij met verschillende soorten materialen. U mag helemaal zelf kiezen van welke materialen uw badkamermeubel gemaakt wordt. Zo kunt u de front, kastromp en het blad zelf uitkiezen. Ook de waskom kunt u naar wens kiezen.

Kastromp

De kastromp (corpus) wordt naar keuze vervaardigd uit wit of antraciet melamine op watervast MDF, ook de kopkanten worden verlijmd met watervaste PU-lijm. De toegepaste lades zijn van het Oostenrijkse merk Blum.

Fronten

Bij de keuze van eiken kan gekozen worden uit massief eikenhout of gefineerd MDF (echt houtfineer), de fronten kunnen naar wens in kleur geolied of blank gelakt worden. Door de keuze van zwart kan gekozen worden uit gespoten MDF RAL, gespoten eikenfineer (echt houtfineer geborsteld), Decolegno piombo HM07 mat zwart anti-vingerafdruk of Decolegno Sherwood U129. Bij de keuze van wit kan gekozen worden uit gespoten MDF RAL of Decolegno Piombo HM01 mat wit anti-vingerafdruk.

Bladen

Onze bladen worden vervaardigd uit solid surface, massief eikenhout en eikenfineer op MDF (echt houtfineer). De merken solid surface die we voeren zijn Himacs, Corian, Durasein en Krion. De massief eiken en eikenfineer bladen kunnen in verband met vlekvorming op het blad niet afgewerkt worden met olie. Deze bladen worden altijd gelakt geleverd. Indien de fronten van eiken zijn, worden deze ook blank afgelakt.

Badkamermeubel op maat laten maken

Door een badkamermeubel op maat te laten maken, krijgt uw badkamer een zeer unieke uitstraling. Via de configurator wordt uw badkamermeubel op maat gemaakt, zodat deze precies in de ruimte past. U kunt vervolgens direct bestellen. Heeft u nog vragen, of komt u er niet helemaal uit met de configurator? Wij staan voor u klaar, dus u kunt gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. U mag ons bellen via 0514 560 627, een e-mail sturen of uw vraag achterlaten in het contactformulier.

Zelf samenstellen

Type eiken, zwart of Wit

Hier kiest u in de eerste plaats welke variant u wilt en in de tweede plaats de glansgraad.

Afmetingen

Hier vult u de gewenst hoogte, breedte, diepte en dikte van het blad.

Positie badkamermeubel in badkamer

De plek hoe het meubel wordt opgehangen denk hierbij aan vrij hangend, links, rechts of in een nis.

Corpus kleur

Dit is de binnenkleur van de onderkast en de kleur van de lade bakken.

Greepwijze

Dit is de methode hoe de lades geopend worden zoals een greeplijst of een push to open systeem.

Model waskom

Weergave van alle beschikbare modellen waskommen.

Meer weten? Neem contact op!

U kunt bij ons uw meubel zelf configureren door een keuze te maken uit de getoonde modellen. Kies voor een badkamermeubel en maak deze helemaal op maat door middel van onze configurator. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verschillende afwerkingen

Als u er voor kiest om een wit badkamermeubel op maat te laten maken, kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Wij bieden de volgende uitvoeringen en afwerkingen aan: Badkamermeubel wit hoogglans, badkamermeubel wit glans, badkamermeubel wit met hout en badkamerkast mat wit. Bekijk wat het beste bij uw stijl en interieur past.

Wastafelmeubel wit 120 cm

Het is belangrijk om goed de afmetingen te weten voordat u gaat bestellen. Meet daarom de ruimte als eerste op, zodat u gemakkelijk de configurator kunt invullen en dus ook de juiste afmetingen ontvangt. Het gaat dan om de lengte (breedte), diepte, hoogte en dikte van het blad. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wastafelmeubel wit 120 cm of badkamermeubel hoogglans wit 120 cm. Maar uiteraard zijn er tal aan afmetingen mogelijk, zelfs op de millimeter invulbaar.

Zelf badkamermeubel samenstellen

Bent u op zoek naar een mooi stijlvol en praktisch badkamermeubel in wit dat perfect aansluit bij uw wensen? Stel dan zelf uw witte badkamermeubel samen aan de hand van onze configurator. Bent u er helemaal uitgekomen? Wij sturen u dan een gedetailleerde tekening per e-mail toe. Op deze manier kunt u het uiteindelijk resultaat zien. Tevreden met het ontwerp? Bestel dan uw meubel. Binnen 2 tot 4 weken wordt uw witte badkamermeubel bij u thuis geleverd of kunt u het bij ons ophalen. Heeft u nog vragen over het samenstellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel ons op 0514 534 954 of stuur een e-mail naar e-mail.