Logo oak & solid

Badkamermeubel eiken van
Oak & Solid

Bestel uw eiken badkamermeubel op maat!

U kunt uw badkamermeubel van eiken op maat eenvoudig online samenstellen, berekenen en bestellen. Prijzen van de badmeubels worden direct getoond.

Badkamermeubel van eiken ontwerpen

Bij Oak and Solid kunt u met gebruik van de speciaal hiervoor ontwikkelde configurator heel gemakkelijk een badkamermeubel eiken zelf samenstellen en online bestellen. Het werkt heel simpel, we leggen het graag aan u uit. Eerst selecteert u het gewenste badmeubel, daarna kunt u uw eigen keuze voor een massief eiken wastafelmeubel specificeren door onder andere het type front en het aantal lades in te vullen. Op deze manier kunt u in één oogopslag zien wat de mogelijkheden zijn en welk prijskaartje daarbij hoort.

Nadat u helemaal zelf de wastafel samengesteld heeft, ontvangt u een e-mail met daarin een gedetailleerde tekening van het eiken badkamermeubel dat u ontworpen heeft. Voor welk badmeubel van eiken kiest u?

Oak and Solid 3 laden badkamermeubel gemaakt uit eiken

Massief eiken wastafelmeubel

Een eikenhouten badkamermeubel is vandaag de dag zeer populair. Een eiken onderkast zorgt namelijk voor veel sfeer en uitstraling in de badkamer. Op deze manier geniet u in uw eigen badkamer van een unieke spa ervaring voor optimale ontspanning. Tegelijkertijd zorgt het hout voor een natuurlijke en landelijke look, waardoor het badmeubel van eiken gemakkelijk te combineren valt met de rest van de badkamerinrichting. Vandaag de dag zien we dat een eiken badkamermeubel op maat ook veel gecombineerd wordt met betonlook tegels, voor een stoer industrieel effect.

Compleet op maat

Wat het fijne is aan de eiken badkamermeubels die u bij ons kunt bestellen, is het feit dat u het badkamermeubel van eikenhout helemaal zelf kunt samenstellen. U kunt het formaat van het badmeubel op de cm en zelfs op de mm nauwkeurig bepalen. En wilt u een staand of hangend badkamermeubel eiken? Een hangend badmeubel is erg modern en zorgt voor een ruimtelijk effect. Bovendien bepaalt u zelf wat voor frontjes u wilt en naar hoeveel lades u voorkeur uitgaat. Maar ook welke accessoires toegevoegd mogen worden aan het badkamermeubel eiken, laten we helemaal aan u over.

Gaat u bijvoorbeeld voor een pop-up plug-in het goud, of gaat u voorkeur uit naar basic chrome? Indien gewenst kunt u tegen een meerprijs ook kiezen uit verschillende waskommen, waaronder een ronde waskom en een grote rechthoekige waskom.

Inspiratie voor Thuis

2 laden massief eiken meubel met open vakken kast
Eiken massief badkamermeubel met 4 laden en solid surface blad
zwart gespoten eiken fineer meubel met 4 laden en solid surface wasbak

Eiken badkamermeubel met waskom

Wilt u graag een eiken badkamermeubel met waskom? Een uitstekende keuze, want een badkamermeubel met daarop een waskom geeft uw badkamer een luxe en exclusieve uitstraling. De vorm van de waskom draagt met het unieke design bij aan een wellness beleving. Bovendien vormt de combinatie met het massief eiken badkamermeubel een uitstekende basis om een moderne look in de badkamer te creëren. Zoals benoemd hebben we verschillende uitvoeringen als het gaat om waskommen. Ook een dubbele waskom is mogelijk. Wanneer u over een grote badkamer beschikt en er meerdere gezinsleden gelijktijdig de wastafel willen gebruiken, is een eiken badkamermeubel met dubbele waskom een uitkomst. Bekijk het aanbod ter inspiratie!

Oak and Solid 3 laden badkamermeubel gemaakt uit eiken

Massief eikenhout of gefineerd MDF

U heeft de keuze uit een eiken badkamermeubel dat gemaakt is van massief eikenhout, of van een eiken wastafelmeubel van gefineerd MDF. Een badkamermeubel is gemaakt van massief eikenhout wanneer deze alleen gemaakt is van hout, in dit geval dus van eikenhout.

Een eikenhouten badkamermeubel dat gemaakt is gefineerd MDF, is een badmeubel dat bestaat uit hele dunne houten bladen die op MDF verlijmd zijn. In dit geval is fineer dus niet het hoofdmateriaal van het badkamermeubel, maar alleen het materiaal waarmee de oppervlakte afgewerkt is. Echter zien badkamerkasten van massief eikenhout en gefineerd MDF er beiden uit alsof de badkamermeubels uit één enkel stuk gemaakt zijn.

Watervast materiaal

Zoals u waarschijnlijk wel weet, zijn hout en vocht bepaald geen goede combinatie. Niet elke houtsoort is geschikt om toe te passen in vochtige ruimtes als een badkamer. Doordat het eikenhout, waarvan ons massief eiken badkamermeubel gemaakt is, behandeld is met een speciale lak, is het materiaal bestand tegen vocht. Bovendien is er bij de productie van de badkamermeubels gebruikgemaakt van watervaste materialen, zo zijn kopse kanten van het binnenwerk van de badkamermeubels rondom watervast verlijmd met ABS band. Op deze manier kunt u jarenlang zonder problemen van de eiken onderkast voor in de badkamer genieten.

Voor het vervaardigen van de badkamermeubelen werken wij met verschillende soorten materialen. U mag helemaal zelf kiezen van welke materialen uw badkamermeubel gemaakt wordt. Zo kunt u de front, kastromp en het blad zelf uitkiezen. Ook de waskom kunt u naar wens kiezen.

Kastromp

De kastromp (corpus) wordt naar keuze vervaardigd uit wit of antraciet melamine op watervast MDF, ook de kopkanten worden verlijmd met watervaste PU-lijm. De toegepaste lades zijn van het Oostenrijkse merk Blumm.

Fronten

Bij de keuze van eiken kan gekozen worden uit massief eikenhout of gefineerd MDF (echt houtfineer), de fronten kunnen naar wens in kleur geolied of blank gelakt worden. De keuze van zwart kan worden ondervedeeld in gespoten MDF RAL, gespoten eikenfineer (echt houtfineer geborsteld), Decolegno piombo HM07 mat zwart anti-vingerafdruk of Decolegno Sherwood U129. Bij de keuze van wit kan gekozen worden uit gespoten MDF RAL of Decolegno Piombo HM01 mat wit anti-vingerafdruk.

Bladen

Onze bladen worden vervaardigd uit solid surface, massief eikenhout en eikenfineer op MDF (echt houtfineer). De merken solid surface die we voeren zijn Himacs, Corian, Durasein en Krion. De massief eiken en eikenfineer bladen kunnen in verband met vlekvorming op het blad niet afgewerkt worden met olie. Deze bladen worden altijd gelakt geleverd. Indien de fronten van eiken zijn, worden deze ook blank afgelakt.

Badkamermeubel op maat laten maken

Door een badkamermeubel op maat te laten maken, krijgt uw badkamer een zeer unieke uitstraling. Via de configurator wordt uw badkamermeubel op maat gemaakt, zodat deze precies in de ruimte past. U kunt vervolgens direct bestellen. Heeft u nog vragen, of komt u er niet helemaal uit met de configurator? Wij staan voor u klaar, dus u kunt gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. U mag ons bellen via 0514 560 627, een e-mail sturen of uw vraag achterlaten in het contactformulier.

Zelf samenstellen

Type eiken, zwart of Wit

Hier kiest u in de eerste plaats welke variant u wilt en in de tweede plaats de glansgraad.

Afmetingen

Hier vult u de gewenst hoogte, breedte, diepte en dikte van het blad.

Positie badkamermeubel in badkamer

De plek hoe het meubel wordt opgehangen denk hierbij aan vrij hangend, links, rechts of in een nis.

Corpus kleur

Dit is de binnenkleur van de onderkast en de kleur van de lade bakken.

Greepwijze

Dit is de methode hoe de lades geopend worden zoals een greeplijst of een push to open systeem.

Model waskom

Weergave van alle beschikbare modellen waskommen.

Meer weten? Neem contact op!

U kunt bij ons uw meubel zelf configureren door een keuze te maken uit de getoonde modellen. Kies voor een badkamermeubel en maak deze helemaal op maat door middel van onze configurator. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel zelf uw eigen eiken badkamermeubel samen

Op zoek naar een praktisch, maar zeer stijlvol badkamermeubel dat perfect bij de rest van de badkamer past? Overweeg dan om een eikenhouten badkamermeubel op maat te laten maken. U kunt het eiken onderkast voor in de badkamer heel gemakkelijk online samenstellen met gebruik van de configurator. Daarna sturen we u per e-mail een gedetailleerde tekening van het uiteindelijke eikenhouten wastafelmeubel toe. Bent u tevreden met het badmeubel op de tekening?

Dan sturen we u onze betaalgegevens toe, zodat u een meubel voor in de badkamer kunt bestellen. Na 2-4 weken wordt het badmeubel van eiken geleverd, of u haalt hem bij ons op. Klaar om een plekje te krijgen in de badkamer! Heeft u een vraag over het samenstellen van een badkamermeubel van eikenhout? Of heeft u een andere vraag over de badkamermeubels, bijvoorbeeld over een wit badkamermeubel? Laat uw vraag en contactgegevens achter in het contactformulier, bel naar 0514 560 627 of stuur een e-mail naar info@oaksolid.nl.