Badkamermeubel wit helemaal op maat gemaakt

BESTEL UW EIKEN BADKAMERMEUBEL OP MAAT!

U kunt uw badkamermeubel wit op maat eenvoudig online samenstellen, berekenen en bestellen. Prijzen van de badmeubels worden direct getoond.

Neem contact op Stel uw badkamermeubel samen

 • Op maat gemaakt
 • 2-4 Weken levertijd
 • Garantie 5 jaar
 • In Nederland geproduceerd

Badkamermeubel wit op maat

Bent u aan het verbouwen of heeft u een nieuw huis waarbij u op zoek bent naar een badkamermeubel in wit? Deze kleur is populair voor de badkamer en dat is ook niet zo gek. Een wit badkamermeubel zorgt ervoor dat de badkamer een lichte uitstraling krijgt en het past eigenlijk altijd goed bij de rest van het interieur. Bij ons kunt u het badkamermeubel helemaal zelf samenstellen door middel van onze configurator. Kies uit ons uitgebreide collectie witte badkamermeubelen met de meest hoogwaardige watervaste materialen. Bepaal uw badkamerset in wit.

Stel uw badkamermeubel samen

Een badmeubel samenstellen en bestellen: onze werkwijze

 • Zoek het gewenste meubel uit in de mogelijkheden
 • U kunt uw keuze verkleinen door te filteren op type front en/of aantal lades
 • Klik op het gewenste plaatje om uw meubel verder naar wens samen te stellen
 • Na samenstellen en bestellen ontvangt u een email met gedetailleerde tekening
 • Na akkoord tekening ontvangt u de betaalgegevens
 • 2-4 weken na betalingsontvangst kan het meubel naar keuze worden opgehangen, verzonden of afgehaald worden

Voorbeelden Oak & Solid badmeubelen

Op onze website vindt u al veel voorbeelden van badkamermeubels die wij gemaakt hebben. Deze kunt u bekijken als voorbeeld voor uw eigen badkamermeubel.

Portfolio

Badkamermeubel wit met waskom

Het is gebruikelijk dat een badkamermeubel een waskom of wasbak heeft. Toch wordt er ook vaak gekozen voor een meubel zonder waskom of wasbak. Het kan dan gaan om een tweede meubel in uw badkamer bijvoorbeeld. Een meubel zonder waskom of wasbak creëert veel ruimte voor andere attributen. Wilt u een badkamermeubel wit met waskom? Dan kunt u ook kiezen hoeveel u er wilt. Uiteraard is dit afhankelijk van de ruimte die u heeft en de plannen die u gemaakt heeft.

Materialen

Binnenwerk wastafel onderkast (Corpus)

Oak & Solid maakt gebruik van watervaste materialen. De kopse kanten van het binnenwerk zijn rondom watervast verlijmd met abs band. U kunt kiezen voor een witte, antraciet of zwarte uitvoering voor het binnenwerk.

Fronten

Voor het frontmateriaal kunt u kiezen uit MDF met melamine van het merk Egger of voor MDF gespoten. De gespoten variant kan in de ral kleuren 9001, 9003, 9010 of 9016 in mat, zijde of hoogglans. Andere ral kleuren op aanvraag zijn ook mogelijk.

Lades

Onze lades worden voorzien met ladelopers van Blum. Het binnenwerk en de lades zijn uitgevoerd in dezelfde kleur. Alle lades zijn voorzien van het “soft-close” systeem. Dit houdt in dat de lade met behulp van een veersysteem langzaam sluit. Dit geldt voor zowel de push to open lade als ook voor de varianten met greeplijst of greep. Indien nodig wordt de bovenste lade voorzien van een sifon uitsparing.

Solid Surface

Solid Surface is een verzamelnaam voor duurzaam oppervlaktemateriaal.
Het is ook wel bekent onder de merknamen Corian®, LG Himacs© en Getacore.
Door de uitstekende eigenschappen zoals bacterie dicht en onzichtbare lijmnaden is het uitermate geschikt om waskommen of wastafel bladen van te maken.
Kijk hier voor meer info of het onderhoudsvoorschrift.

Zelf samenstellen

 • Type Wit

  Hier kiest u in de eerste plaats welke witte variant u wilt en in de tweede plaats de glansgraad.

 • Afmetingen

  Hier vult u de gewenst hoogte, breedte, diepte en dikte van het blad.

 • Positie badkamermeubel in badkamer

  De plek hoe het meubel wordt opgehangen denk hierbij aan vrij hangend, links, rechts of in een nis.

 • Corpus kleur

  Dit is de binnenkleur van de onderkast en de kleur van de lade bakken.

 • Greepwijze

  Dit is de methode hoe de lades geopend worden zoals een greeplijst of een push to open systeem.

 • Model waskom

  Weergave van alle beschikbare modellen waskommen.

Stel jouw badkamermeubel samen

Meer weten? Neem contact op!

U kunt bij ons uw meubel zelf configureren door een keuze te maken uit de onderstaande getoonde modellen. Kies voor een badkamermeubel wit en maak deze helemaal op maat door middel van onze configurator. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Verschillende afwerkingen

Als u er voor kiest om een wit badkamermeubel op maat te laten maken, kunt u kiezen voor verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Wij bieden de volgende uitvoeringen en afwerkingen aan: Badkamermeubel wit hoogglans, badkamermeubel wit glans, badkamermeubel wit met hout en badkamerkast mat wit. Bekijk wat het beste bij uw stijl en interieur past.

Wastafelmeubel wit 120 cm

Het is belangrijk om goed de afmetingen te weten voordat u gaat bestellen. Meet daarom de ruimte als eerste op, zodat u gemakkelijk de configurator kunt invullen en dus ook de juiste afmetingen ontvangt. Het gaat dan om de lengte (breedte), diepte, hoogte en dikte van het blad. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wastafelmeubel wit 120 cm of badkamermeubel hoogglans wit 120 cm. Maar uiteraard zijn er tal aan afmetingen mogelijk, zelfs op de centimeter invulbaar.

Bekijk ons aanbod

Resultaat 1–16 van de 191 resultaten wordt getoond

Zelf badkamermeubel samenstellen

Bent u op zoek naar een mooi stijlvol en praktisch badkamermeubel in wit dat perfect aansluit bij uw wensen? Stel dan zelf uw badkamermeubel samen aan de hand van onze configurator. Bent u er helemaal uitgekomen? Wij sturen u dan een gedetailleerde tekening per e-mail toe. Op deze manier kunt u het uiteindelijk resultaat zien. Tevreden met het ontwerp? Bestel dan uw meubel. Binnen 2 tot 4 weken wordt het badkamermeubel wit bij u thuis geleverd of kunt u het bij ons ophalen.

Heeft u nog vragen over het samenstellen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, bel ons op 0514 534 954 of stuur een e-mail naar e-mail.

Inloggen