Zwart badkamermeubel van Oak & Solid

Bestel je zwarte badmeubel op maat!

Je kunt je zwarte badkamermeubel eenvoudig online op maat samenstellen, berekenen en bestellen. Prijzen van de badmeubels worden direct getoond.

Neem contact op Stel jouw badkamermeubel samen

 • Op maat gemaakt
 • 2-4 Weken levertijd
 • Garantie 5 jaar
 • In Nederland geproduceerd

Zwart badkamermeubel kopen

Zwart badkamermeubel kopen? Een badkamermeubel in die kleur wint steeds meer populariteit. En dat vinden wij niet heel gek! Een zwart badmeubel past bijna in iedere badkamer, welke stijl het interieur van de badkamer dan ook heeft. Het is een echte eyecatcher die zorgt voor contrast in de badkamer. Hierbij doet het er niet toe of je voorkeur uitgaat naar een luxueuze, strakke, of juist industriële sfeer. Bij Oak & Solid kun je met gebruik van de speciale configurator op de mm je eigen zwarte badkamermeubel samenstellen. Stel in een aantal klikken een badmeubel op maat samen.

Stel jouw badkamermeubel samen

Een badmeubel samenstellen en bestellen: onze werkwijze

 • Zoek het gewenste meubel uit in de mogelijkheden
 • U kunt uw keuze verkleinen door te filteren op type front en/of aantal lades
 • Klik op het gewenste plaatje om uw meubel verder naar wens samen te stellen
 • Na samenstellen en bestellen ontvangt u een email met gedetailleerde tekening
 • Na akkoord tekening ontvangt u de betaalgegevens
 • 2-4 weken na betalingsontvangst kan het meubel naar keuze worden opgehangen, verzonden of afgehaald worden

Voorbeelden Oak & Solid badmeubelen

Inspiratie op doen? Oak & Solid heeft al vele badmeubels op maat gemaakt en een aantal badmeubelen voor u als voorbeeld op onze portfolio pagina geplaatst.

Portfolio

Zwart badkamermeubel

In steeds meer badkamers zien we dit meubel vandaag de dag terug: een zwart badkamermeubel. Zwart is een trendy kleur die de ruimte echt een boost geeft, maar ook zeer tijdloos is. Het is een keer iets anders dan een badkamer met alleen maar wit! Je kunt een zwart badkamermeubel combineren met marmeren vloer- en muurtegels, maar ook in een combinatie met betonlook komt een zwart badmeubel goed tot z’n recht.

Zwart is immers prima met andere kleuren te combineren. Het resultaat van de wastafel? Een badkamer met een luxe, moderne en tegelijkertijd industriële uitstraling.

Fronten, kastromp en blad

Wanneer je kiest voor een zwart badkamermeubel op maat, heb je op het gebied van fronten de keuze uit een aantal soorten. Zo kun je kiezen voor echt gespoten MDF, maar ook voor gespoten eikenleer (echt gespoten eikenleer). Maar ook Decolegno piombo Hm07 mat zwart en Decolegno Sherwood U129 behoren tot de mogelijkheden. De kastromp wordt naar keuze vervaardigd uit wit of antraciet. En de bladen? Die worden vervaardigd uit solis surface, massief eikenhout én eikenfineer op MDF.

Stel jouw badkamermeubel samen

Zwart badkamermeubel met een eiken blad en een witte ronde waskom
Zwart badkamermeubel met een zwarte kraan en een wit blad

Samenstellen met de configurator

Er zijn heel veel verschillende zwarte badkamermeubels te koop. Echter is het lastig om een zwart badmeubel te vinden dat tot in de puntjes aan je wensen voldoet. Misschien wil je juist een badkamermeubel van zwart hout met 4 lades, maar vind je die niet zo gemakkelijk. Op onze website kun je met gebruik van de speciaal hiervoor ontwikkelde configurator, het badkamermeubel naar wens bestellen. Op de mm nauwkeurig, geschikt voor de locatie naar wens. Vrijhangend in de badkamer, links tegen de muur, rechts of strak tussen twee muren in.

Zo kun je bijvoorbeeld aangeven hoeveel lades je wenst, en wat de exacte afmetingen van het meubel moeten zijn. En heb je voorkeur voor een zwart badkamermeubel met een greeplijst, of juist met een soft open systeem? Ook de accessoires mogen niet ontbreken, dus laat gerust weten welke pop-up plug je wenst. Je kunt indien gewenst een meubel met een waskom bestellen, dat laten we helemaal aan jou over. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een ronde waskom, een ovale waskom of een rechte ovale waskom. Het is maar net wat je wenst. We zijn benieuwd naar hoe jouw meubel voor in de badkamer er uit komt te zien.

Stel jouw badkamermeubel samen

Materialen

Binnenwerk wastafel onderkast (Corpus)

Oak & Solid maakt gebruik van watervaste materialen. De kopse kanten van het binnenwerk zijn rondom watervast verlijmd met abs band. U kunt kiezen voor een witte, antraciet of zwarte uitvoering voor het binnenwerk.

Fronten

Voor het frontmateriaal kunt u kiezen uit MDF met melamine van het merk Egger of voor MDF gespoten. De gespoten variant kan in de ral kleuren 9001, 9003, 9010 of 9016 in mat, zijde of hoogglans. Andere ral kleuren op aanvraag zijn ook mogelijk.

Lades

Onze lades worden voorzien met ladelopers van Blum. Het binnenwerk en de lades zijn uitgevoerd in dezelfde kleur. Alle lades zijn voorzien van het “soft-close” systeem. Dit houdt in dat de lade met behulp van een veersysteem langzaam sluit. Dit geldt voor zowel de push to open lade als ook voor de varianten met greeplijst of greep. Indien nodig wordt de bovenste lade voorzien van een sifon uitsparing.

Solid Surface

Solid Surface is een verzamelnaam voor duurzaam oppervlaktemateriaal.
Het is ook wel bekent onder de merknamen Corian®, LG Himacs© en Getacore.
Door de uitstekende eigenschappen zoals bacterie dicht en onzichtbare lijmnaden is het uitermate geschikt om waskommen of wastafel bladen van te maken.
Kijk hier voor meer info of het onderhoudsvoorschrift.

Zelf samenstellen

 • Type Eiken

  Hier kies je in de eerste plaats welke eiken variant u wilt en in de tweede plaats de glansgraad.

 • Afmetingen

  Hier vul je de gewenst hoogte, breedte, diepte en dikte van het blad.

 • Positie badkamermeubel in badkamer

  De plek hoe het meubel wordt opgehangen denk hierbij aan vrij hangend, links, rechts of in een nis.

 • Corpus kleur

  Dit is de binnenkleur van de onderkast en de kleur van de lade bakken.

 • Greepwijze

  Dit is de methode hoe de lades geopend worden zoals een greeplijst of een push to open systeem.

 • Model waskom

  Weergave van alle beschikbare modellen waskommen.

Stel jouw badkamermeubel samen

Meer weten? Neem contact op!

Je kunt bij ons uw meubel zelf configureren door een keuze te maken uit de onderstaande getoonde modellen.
Als je op een afbeelding klikt kom je vervolgens in het configuratie scherm.

Neem contact op

Bekijk ons aanbod

Resultaat 1–16 van de 105 resultaten wordt getoond

 

Stel zelf een zwart badkamermeubel samen

Denk je dat het plaatsen van een zwart badkamermeubel de badkamer helemaal af maakt? Selecteer het meubel naar wens en specificeer je keuze. Hoe wil je hem ophangen, en wat voor afmetingen wil je? En welke accessoires zorgen voor de finishing touch van het badkamermeubel? Nadat je hem geheel naar wens samengesteld hebt, ontvang je een gedetailleerde tekening in je mailbox. Wanneer je akkoord gaat, gaan we aan de slag met de productie van jouw nieuwe badmeubel.

Wil je meer weten over het samenstellen van een zwart badkamermeubel op maat met gebruik van de configurator, of heb je voorkeur voor een wit badkamermeubel? Neem gerust contact op door je verzoek en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Je kunt ook contact opnemen door te bellen naar 0514 534 954 of een e-mail te sturen naar info@oaksolid.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van badkamermeubels op maat.

Inloggen