Badkamermeubel eiken van
Oak & Solid

Bestel uw eiken badkamermeubel op maat!

U kunt uw badkamermeubel van eiken op maat eenvoudig online samenstellen, berekenen en bestellen. Prijzen van de badmeubels worden direct getoond.

Neem contact op Stel uw badkamermeubel samen

 • Op maat gemaakt
 • 2-4 weken levertijd
 • Garantie 5 jaar
 • In Nederland geproduceerd

Badkamermeubel van eiken ontwerpen

Bij Oak and Solid kunt u met gebruik van de speciaal hiervoor ontwikkelde configurator heel gemakkelijk een badkamermeubel eiken zelf samenstellen en online bestellen. Het werkt heel simpel, we leggen het graag aan u uit. Eerst selecteert u het gewenste badmeubel, daarna kunt u uw eigen keuze voor een massief eiken wastafelmeubel specificeren door onder andere het type front en het aantal lades in te vullen. Op deze manier kunt u in één oogopslag zien wat de mogelijkheden zijn en welk prijskaartje daarbij hoort.

Nadat u helemaal zelf de wastafel samengesteld heeft, ontvangt u een e-mail met daarin een gedetailleerde tekening van het eiken badkamermeubel dat u ontworpen heeft. Voor welk badmeubel van eiken kiest u?

Stel uw badkamermeubel samen

Een badmeubel samenstellen en bestellen: onze werkwijze

 • Zoek het gewenste badkamermeubel uit in de verschillende mogelijkheden.
 • U kunt uw keuze verkleinen door te filteren op type front en/of aantal lades.
 • Klik op het gewenste plaatje om uw badmeubel verder naar wens samen te stellen.
 • Na samenstellen en bestellen ontvangt u een e-mail met gedetailleerde tekening.
 • Na akkoord tekening ontvangt u de betaalgegevens.
 • 2-4 weken na betalingsontvangst kan het badkamermeubel naar keuze worden opgehangen, verzonden of afgehaald worden.

Ga direct naar de configurator

Voorbeelden Oak & Solid badmeubelen

Inspiratie opdoen? We hebben al vele badmeubels op maat gemaakt en een aantal badmeubelen voor u als voorbeeld op onze portfolio-pagina geplaatst.

Portfolio

Massief eiken wastafelmeubel

Een eikenhouten badkamermeubel is vandaag de dag zeer populair. Een eiken onderkast zorgt namelijk voor veel sfeer en uitstraling in de badkamer. Op deze manier geniet u in uw eigen badkamer van een unieke spa ervaring voor optimale ontspanning. Tegelijkertijd zorgt het hout voor een natuurlijke en landelijke look, waardoor het badmeubel van eiken gemakkelijk te combineren valt met de rest van de badkamerinrichting. Vandaag de dag zien we dat een eiken badkamermeubel op maat ook veel gecombineerd wordt met betonlook tegels, voor een stoer industrieel effect.

Compleet op maat

Wat het fijne is aan de eiken badkamermeubels die u bij ons kunt bestellen, is het feit dat u het badkamermeubel van eikenhout helemaal zelf kunt samenstellen. U kunt het formaat van het badmeubel op de cm en zelfs op de mm nauwkeurig bepalen. En wilt u een staand of hangend badkamermeubel eiken? Een hangend badmeubel is erg modern en zorgt voor een ruimtelijk effect. Bovendien bepaalt u zelf wat voor frontjes u wilt en naar hoeveel lades u voorkeur uitgaat. Maar ook welke accessoires toegevoegd mogen worden aan het badkamermeubel eiken, laten we helemaal aan u over.

Gaat u bijvoorbeeld voor een gouden pop-up plug-in het goud, of gaat u voorkeur uit naar basic chrome? Indien gewenst kunt u tegen een meerprijs ook kiezen uit verschillende waskommen, waaronder een ronde waskom en een grote rechthoekige waskom.

Stel uw badkamermeubel samen

Eiken badkamermeubel met ronde waskom in een badkamer

Inspiratie voor thuis

Eiken badkamermeubel met waskom

Wilt u graag een eiken badkamermeubel met waskom? Een uitstekende keuze, want een badkamermeubel met daarop een waskom geeft uw badkamer een luxe en exclusieve uitstraling. De vorm van de waskom draagt met het unieke design bij aan een wellness beleving. Bovendien vormt de combinatie met het massief eiken badkamermeubel een uitstekende basis om een moderne look in de badkamer te creëren. Zoals benoemd hebben we verschillende uitvoeringen als het gaat om waskommen. Ook een dubbele waskom is mogelijk. Wanneer u over een grote badkamer beschikt en er meerdere gezinsleden gelijktijdig de wastafel willen gebruiken, is een eiken badkamermeubel met dubbele waskom een uitkomst. Bekijk het aanbod ter inspiratie!

Eiken badkamermeubel in een betonlook badkamer

Massief eikenhout of gefineerd MDF

U heeft de keuze uit een eiken badkamermeubel dat gemaakt is van massief eikenhout, of van een eiken wastafelmeubel van gefineerd MDF. Een badkamermeubel is gemaakt van massief eikenhout wanneer deze alleen gemaakt is van hout, in dit geval dus van eikenhout.

Een eikenhouten badkamermeubel dat gemaakt is gefineerd MDF, is een badmeubel dat bestaat uit hele dunne houten bladen die op MDF verlijmd zijn. In dit geval is fineer dus niet het hoofdmateriaal van het badkamermeubel, maar alleen het materiaal waarmee de oppervlakte afgewerkt is. Echter zien badkamerkasten van massief eikenhout en gefineerd MDF er beiden uit alsof de badkamermeubels uit één enkel stuk gemaakt zijn.

Watervast materiaal

Zoals u waarschijnlijk wel weet, zijn hout en vocht bepaald geen goede combinatie. Niet elke houtsoort is geschikt om toe te passen in vochtige ruimtes als een badkamer. Doordat het eikenhout, waarvan ons massief eiken badkamermeubel gemaakt is, behandeld is met een speciale lak, is het materiaal bestand tegen vocht. Bovendien is er bij de productie van de badkamermeubels gebruikgemaakt van watervaste materialen, zo zijn kopse kanten van het binnenwerk van de badkamermeubels rondom watervast verlijmd met ABS band. Op deze manier kunt u jarenlang zonder problemen van de eiken onderkast voor in de badkamer genieten.

Stel uw badkamermeubel samen

Materialen

Binnenwerk wastafel onderkast (Corpus)

We maken gebruik van watervaste materialen. De kopse kanten van het binnenwerk zijn rondom watervast verlijmd met ABS band. U kunt kiezen voor een witte, antraciet of zwarte uitvoering voor het binnenwerk.

Fronten

Voor het frontmateriaal kunt u kiezen uit MDF met melamine van het merk Egger of voor MDF gespoten. De gespoten variant kan in de RAL-kleuren 9001, 9003, 9010 of 9016 in mat, zijde of hoogglans. Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk.

Lades

Onze lades worden voorzien met ladelopers van Blum. Het binnenwerk en de lades zijn uitgevoerd in dezelfde kleur. Alle lades zijn voorzien van het “soft-close” systeem. Dit houdt in dat de lade met behulp van een veersysteem langzaam sluit. Dit geldt voor zowel de push to open lade alsmede voor de varianten met een greeplijst of greep. Indien nodig wordt de bovenste lade voorzien van een sifon uitsparing.

Solid Surface

Solid Surface is een verzamelnaam voor duurzaam oppervlaktemateriaal. Het staat ook wel bekend onder de merknamen Corian®, LG Himacs© en Getacore. Door de uitstekende eigenschappen, zoals bacterie dicht en onzichtbare lijmnaden, is het uitermate geschikt om waskommen of wastafelbladen van te maken.

Zelf samenstellen

 • Type eiken

  Hier kiest u in de eerste plaats welke eiken variant u wilt en in de tweede plaats welke glansgraad u wilt.

 • Afmetingen

  Hier vult u de gewenst hoogte, breedte, diepte en dikte van het blad in.

 • Positie badkamermeubel in de badkamer

  De plek hoe het meubel wordt opgehangen, denk hierbij aan vrij hangend, links, rechts of in een nis.

 • Corpus kleur

  Dit is de binnenkleur van de onderkast en de kleur van de ladebakken.

 • Greepwijze

  Dit is de methode hoe de lades geopend worden, zoals een greeplijst of een push to open systeem.

 • Model waskom

  Weergave van alle beschikbare modellen waskommen.

Meer weten? Neem contact op!

U kunt bij ons uw meubel zelf configureren door een keuze te maken uit de getoonde modellen. Kies voor een eiken badkamermeubel en maak deze helemaal op maat door middel van onze configurator. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk ons aanbod

Resultaat 1–16 van de 236 resultaten wordt getoond

Stel zelf uw eigen eiken badkamermeubel samen

Op zoek naar een praktisch, maar zeer stijlvol badkamermeubel dat perfect bij de rest van de badkamer past? Overweeg dan om een eikenhouten badkamermeubel op maat te laten maken. U kunt het eiken onderkast voor in de badkamer heel gemakkelijk online samenstellen met gebruik van de configurator. Daarna sturen we u per e-mail een gedetailleerde tekening van het uiteindelijke eikenhouten wastafelmeubel toe. Bent u tevreden met het badmeubel op de tekening?

Dan sturen we u onze betaalgegevens toe, zodat u een meubel voor in de badkamer kunt bestellen. Na 2-4 weken wordt het badmeubel van eiken geleverd, of u haalt hem bij ons op. Klaar om een plekje te krijgen in de badkamer! Heeft u een vraag over het samenstellen van een badkamermeubel van eikenhout? Of heeft u een andere vraag over de badkamermeubels, bijvoorbeeld over een wit badkamermeubel? Laat uw vraag en contactgegevens achter in het contactformulier, bel naar 0514 534 954 of stuur een e-mail naar info@oaksolid.nl.

Stel uw badkamermeubel samen

Inloggen