Aankomende 14, 15 en 16 oktober vindt u Oak & Solid op de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht! In onze stand presenteren wij onze nieuwste badmeubels, ons gehele assortiment en vertellen wij maar al te graag over onze maatwerk producten. Zien we u ook op de Beurs Eigen Huis?

Over de Beurs Eigen Huis

De Beurs Eigen Huis is een jaarlijkse beurs die maar om één ding draait: het realiseren van uw droomhuis. Iedereen die geïnspireerd wil raken, kennis wil opdoen of simpelweg meer te weten wil wil komen over bouwen, verbouwen, renoveren, verhuizen of verduurzamen is van harte welkom in de Jaarbeurs Utrecht. De deuren van de beurs openen zich ‘s ochtends op vrijdag 14 oktober.

Waar u ons kunt vinden

De beursvloer is traditiegetrouw opgedeeld in vijf verschillende thema’s: Bouwen & Verbouwen, Duurzaam Wonen, Badkamers & Keukens, Wonen & Styling en Tuin & Buitenleven. De stand van Oak & Solid vindt u uiteraard in het themagebied ‘Badkamers & Keukens’! Dit themagebied ligt halverwege de beurshal aan uw linkerhand.

De Oak & Solid stand

Wat er in onze stand allemaal te zien valt? Een hoop! Wij presenteren hier namelijk vijf van onze badmeubels, met als absoluut hoogtepunt ons in het oog springende, zwevende badmeubel met spiegel. Daarnaast ontdekt u in onze stand ons gehele assortiment en de talloze mogelijkheden op gebied van wasbakken, materiaal, kleuren, pluggen, greepjes en nog veel meer. Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u direct het gesprek met ons aanknopen. Samen bespreken we dan de mogelijkheden met betrekking tot maatwerk badkamermeubels en of en hoe wij u het beste verder kunnen helpen.

Komt u ook?

Komt u ook langs bij de Oak & Solid stand op de Najaarseditie van de Beurs Eigen Huis komende oktober? Bestel direct de tickets of kijk voor meer informatie op de website van de beurs. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen.