Houten badkamermeubels vind je bij Oak & Solid

Doe inspiratie op!

Je kunt je badmeubel eenvoudig online op maat samenstellen, berekenen en bestellen. Prijzen van de badmeubels worden direct getoond.

Neem contact op

 • Op maat gemaakt
 • 2-4 Weken levertijd
 • Garantie 5 jaar
 • In Nederland geproduceerd

Houten badkamermeubels

Bent u op zoek naar mooie houten badkamermeubels en wilt u daarbij ook profiteren van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Oak & Solid aan het juiste adres. De badkamermeubels zijn namelijk gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout. Daarbij zijn alle meubelstukken voorzien van een goede bescherming, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Door goed te kijken wat er allemaal mogelijk is en uw wensen in het achterhoofd te houden, zorgt u dat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuw ingerichte badkamer. Ontdek de mogelijkheden en plaats uw bestelling direct.

Een badmeubel samenstellen en bestellen: onze werkwijze

 • U stelt eenvoudig online uw badkamermeubel samen
 • Het meubelstuk creëert hierdoor de juiste uitstraling
 • Het meubelstuk sluit perfect aan bij de rest van de badkamer
 • U heeft precies voldoende opbergruimte, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor extra opbergruimte voor handdoeken
 • Binnen 2-4 weken kunt u al genieten van uw badkamermeubel
 • U heeft 5 jaar garantie op uw badkamermeubel
 • Dat alles, zonder dat u het huis hoeft te verlaten!

  Uw houten badkamermeubel zelf maken?

  Een houten badkamermeubel kunt u niet alleen in zijn geheel aanschaffen, maar ook volledig zelf maken. Hiermee heeft u altijd een meubelstuk dat bij uw wensen aansluit. U moet hiervoor goed bekijken wat u allemaal nodig heeft om er het meeste uit te halen. Het type hout is hier een belangrijk onderdeel van. Eikenhout is een duurzame oplossing voor een mooi meubelstuk. Daarnaast is dit hout goed bewerkbaar, zodat u de meubelstukken helemaal naar wens kunt krijgen. Uw houten badkamermeubels zullen zo een goede toevoeging zijn aan uw badkamer.

  Portfolio

  Combineren van kleuren en meubelstukken

  Een badkamermeubel zelf maken betekent ook dat u verschillende kasten en andere meubelstukken met elkaar kunt combineren. Als u bijvoorbeeld een gedeelte met een hoge kast wilt en daaraan vast de wastafel, dan kunt u te allen tijde een combinatie maken tussen de verschillende opties. U kijkt dan ook direct naar de kleur. Een wit badmeubel geeft bijvoorbeeld veel rust, maar een zwart badkamermeubel geeft een moderne uitstraling. Iedere kleur is mogelijk, zo zorgt u ervoor dat uw badkamer tot een geheel wordt gemaakt.

  Geheel op maat te maken

  Ook onze houten badkamermeubels zijn geheel op maat te maken. Hiervoor hoeft u alleen maar de zoekresultaten te verfijnen. Daarnaast kunt u ook nog aanpassingen doorgeven voor het badkamermeubel dat u wenst. Zo zorgt u ervoor dat deze perfect aansluit bij de gehele uitstraling van uw badkamer. Bovendien zijn alle meubelstukken gemaakt van eikenhout, een houtsoort die waterbestendig is. Geen zorgen dus over waterschade aan uw badkamermeubel of aan de accessoires die u hierin plaatst.

  Bestel uw houten badkamermeubel

  Heeft u de houten badkamermeubel gevonden die het beste bij u past? Dan kunt u de bestelling eenvoudig plaatsen via de webshop. U geeft hierbij de juiste opties aan, waarna de professionals aan de slag gaan met het maken van uw meubel. Een badkamermeubel zelf maken was nog nooit zo eenvoudig. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact op en bespreek de mogelijkheden. Uw badkamer is binnen een korte tijd geheel naar wens.

  Meer weten? Neem contact op!

  U kunt bij ons uw meubel zelf configureren door een keuze te maken uit de onderstaande getoonde modellen.
  Als u op een afbeelding klikt komt u vervolgens in het configuratie scherm.

  Neem contact op

  Bekijk ons aanbod

  Resultaat 1–16 van de 236 resultaten wordt getoond

  Inloggen