Logo oak & solid

Badkamermeubel op maat gemaakt

Badkamermeubel op maat gemaakt

Als u net verhuisd bent of uw badkamer een opfrisbeurt nodig heeft, is een badkamermeubel op maat laten maken een geweldige optie. Uw badkamer is vaak één van de kleinere kamers in uw huis, dus het is belangrijk om het maximale uit de ruimte te halen. Een badkamermeubel op maat kan ervoor zorgen dat alle elementen in uw badkamer perfect passen, waardoor er geen onnodige rommel ontstaat. Wat is er nou fijner dan na een lange dag thuiskomen in een oase van rust en kalmte? Als u uw badkamermeubel op maat laat maken, weet u zeker dat alles precies zo is zoals u het wilt.

Badmeubel op maat configurator

Via onze website kunt u uw badmeubel op maat samenstellen met de configurator. U kunt alles zelf kiezen. De materialen waarmee het meubel gemaakt wordt, de vorm van de waskom, de greepwijze waarmee de lades geopend worden, de kleur van de binnenkant en de positie van het meubel in de badkamer. Ook de afmetingen, zoals de hoogte, breedte en diepte in centimeter of millimeter van de kast, kunt u geheel aanpassen naar uw eigen wensen. En vergeet de accessoires niet, een pop-up plug mag bijvoorbeeld niet ontbreken.

Wij hebben verschillende voorvertoonde modellen op de website staan. Als u op de afbeelding klikt, komt u in de configurator om het badmeubel op maat voor uw badkamer te maken. Op deze manier ziet u in één opslag wat de mogelijkheden zijn en wat de prijs is.

In uw eigen stijl

Wanneer u een badkamer wilt ontwerpen in uw eigen stijl, is het badmeubel op maat een goed beginpunt. Er zijn veel verschillende stijlen van badkamermeubelen in ons assortiment, dus kies een stijl die bij u past met onze configurator. Als u bijvoorbeeld van rustieke meubels houdt, kunt u kiezen voor een badkamermeubel op maat met eiken hout en ruwe details. Of als u liever een strakker ontwerp wilt, kunt u kiezen om een modern badkamermeubel te laten maken. Wanneer u het badkamermeubel hebt gekozen, kunt u verdergaan met het ontwerpen van de rest van de badkamer om zo uw perfecte badkamer te creëren.

Het is heel logisch dat u een bepaalde stijl vast wilt houden in de badkamer. Hierdoor krijgt de badkamer een luxe en unieke uitstraling. U kunt de kleuren van de materialen zelf kiezen, zodat het in stijl is met de rest van uw badkamer. Hierdoor wordt het nieuwe badkamermeubel een verlengde van de huidige badkamer, en zorgt u ervoor dat het één geheel wordt. U geniet nog meer van uw eigen stijlvolle badkamer.

Comments