Badkamermeubel zonder wastafel

BESTEL UW BADKAMERMEUBEL ZONDER WASTAFEL OP MAAT!

U kunt uw badkamermeubel zonder wastafel eenvoudig online op maat samenstellen, berekenen en bestellen. Prijzen van de badkamermeubels worden direct getoond.

Neem contact op Stel uw badkamermeubel samen

 • Op maat gemaakt
 • 2-4 weken levertijd
 • Garantie 5 jaar
 • In Nederland geproduceerd

Badkamermeubel zonder wastafel samenstellen

Overweegt u om een badkamermeubel zonder wastafel aan te schaffen? Bij Oak & Solid kunt u uw eigen op maat gemaakte badkamermeubel creëren met behulp van hun speciale configurator, tot op de millimeter nauwkeurig. Ongeacht de interieurstijl van uw badkamer, kunt u uw eigen meubelstuk ontwerpen dat past bij uw persoonlijke smaak en behoeften. Het meubelstuk zal niet alleen functioneel zijn, maar ook een opvallend accent aan uw badkamer toevoegen.

Stel uw badkamermeubel samen

Onze werkwijze

 • Zoek het gewenste badkamermeubel uit in de verschillende mogelijkheden.
 • U kunt uw keuze verkleinen door te filteren op type front en/of aantal lades.
 • Klik op het gewenste plaatje om uw badmeubel verder naar wens samen te stellen.
 • Na samenstellen en bestellen ontvangt u een e-mail met gedetailleerde tekening.
 • Na akkoord tekening ontvangt u de betaalgegevens.
 • 2-4 weken na betalingsontvangst kan het badkamermeubel naar keuze worden opgehangen, verzonden of afgehaald worden.

Ga direct naar de configurator

Afmetingen badkamermeubel

Elke badkamer is anders. De grootte van deze ruimte kan erg verschillen per woning en daarmee ook het interieur. Daarom zijn badkamermeubels die u zelf op maat kunt maken ideaal. Heeft u een badkamer waar u een badkamermeubel wilt plaatsen zonder wastafel? Bekijk dan hoe groot het meubelstuk mag zijn. Deze afmetingen zijn belangrijk en kunt u op de centimeter aan ons doorgeven.

Via de configurator kunt u afmetingen invullen zoals: badkamermeubel zonder wastafel 100 cm, badkamermeubel zonder wastafel 120 cm of badkamermeubel zonder wastafel 80 cm. Ook de diepte en de dikte van het blad kunt u invullen. Een laatste afmeting die wij graag willen weten voor uw badkamermeubel op maat is de totale hoogte meubel inclusief blad.

Eiken, zwart of wit

Welke kleur past bij u? Eiken badkamermeubels (met of zonder wastafel) zijn momenteel erg in trek vanwege hun natuurlijke uitstraling, die een warme sfeer in de badkamer geeft. Vanzelfsprekend is het hout met een speciale lak bewerkt zodat deze tegen vocht kan.

Zwarte badkamermeubels zijn gewaagd en stijlvol. Ze creëren een contrastrijke sfeer en geven de badkamer een moderne en luxe uitstraling. Witte badkamermeubels zijn klassiek en tijdloos. Een wit badmeubel past bij vrijwel elke interieurstijl en geeft de badkamer een frisse uitstraling. Het gebruik van witte tinten in de badkamer creëert een gevoel van ruimte en licht, waardoor de ruimte groter en luchtiger aanvoelt.

Stel uw badkamermeubel samen

Voorbeelden Oak & Solid badmeubelen

Inspiratie opdoen? We hebben al vele badmeubels op maat gemaakt en een aantal badmeubelen voor u als voorbeeld op onze portfolio-pagina geplaatst.

Portfolio

Badkamermeubel hout zonder wastafel

Een badkamermeubel is een belangrijk onderdeel van uw badkamer. Het is niet alleen functioneel, maar het kan ook een mooie toevoeging zijn aan uw badkamerinterieur. Een badkamermeubel van hout zonder wastafel kan bijvoorbeeld zorgen voor een unieke en gezellige uitstraling. Wanneer een meubel van hout is gemaakt, krijgt u vanzelf een warme sfeer in de ruimte. Ook passen er veel mooie badkamer accessoires op hout. U heeft ook veel ruimte voor mooie spullen wanneer u een badkamermeubel hebt zonder wastafel.

Inspiratie voor thuis

Waarom badkamermeubel zonder wastafel?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zou kunnen kiezen voor een badkamermeubel zonder wastafel. Hieronder staan enkele mogelijke redenen opgesomd:

 1. Aanpassing aan persoonlijke behoeften: sommige mensen geven er de voorkeur aan om hun wastafel afzonderlijk te kiezen en deze te combineren met een bijpassend badkamermeubel. Dit kan het geval zijn als iemand specifieke behoeften heeft qua grootte, kleur of ontwerp van de wastafel die niet beschikbaar zijn in combinatie met de meubels.
 2. Kleine badkamers: in kleine badkamers kan het plaatsen van een aparte wastafel en een badkamermeubel een krap en rommelig gevoel geven. In deze gevallen kan het kiezen voor een badkamermeubel zonder wastafel de ruimte optisch vergroten en een gevoel van ruimte creëren.
 3. Minimalistische of moderne uitstraling: sommige mensen geven de voorkeur aan een minimalistische of moderne inrichting van hun badkamer. Een badkamermeubel zonder wastafel kan een strak, minimalistisch ontwerp hebben dat goed past bij deze inrichtingsstijlen.
 4. Combinatie met een aparte wastafel: sommige badkamers hebben al een aparte wastafel en hebben alleen behoefte aan extra opbergruimte. In dit geval kan het kiezen voor een badkamermeubel zonder wastafel een praktische en stijlvolle oplossing zijn.

Stel uw badkamermeubel samen

Materialen

Bij het maken van badkamermeubelen maken we gebruik van diverse materialen. U heeft volledige vrijheid om te kiezen welke materialen worden gebruikt voor uw badmeubel. Zo kunt u zelf het front, de kastromp en het blad uitkiezen, evenals de waskom indien u deze erbij wilt.

De front

Kiest u voor een eikenhouten badkamermeubel? Voor eikenhout is er de keuze tussen massief eikenhout en gefineerd MDF (met echt houtfineer). De fronten kunnen worden afgewerkt met een kleur naar keuze, of blank gelakt worden. Bij zwart kan er gekozen worden uit verschillende opties, zoals MDF in RAL-zwart, eikenfineer met geborsteld echt houtfineer, Decolegno piombo HM07 matzwart met anti-vingerafdruk of Decolegno Sherwood U129. Bij wit kan er gekozen worden uit gespoten MDF in RAL of Decolegno Piombo HM01 mat wit met anti-vingerafdruk.

De Kastromp

U kunt zelf kiezen of de kastromp (corpus) van uw badkamermeubel vervaardigd wordt uit witte of antraciet melamine op watervast MDF. De kopkanten worden ook verlijmd met watervaste PU-lijm. We maken gebruik van lades van het gerenommeerde Oostenrijkse merk Blumm.

Het blad

We maken onze bladen van solid surface, massief eikenhout en eikenfineer op MDF (met echt houtfineer). We bieden merken van solid surface aan zoals Himacs, Corian en Getacore. Let op: de massief eiken en eikenfineer bladen kunnen gevoelig zijn voor vlekvorming en worden daarom altijd gelakt geleverd. Het is niet mogelijk om deze bladen af te werken met olie. Als de fronten van eikenhout zijn, worden ze ook blank afgelakt.

Zelf samenstellen

 • Type eiken

  Hier kiest u in de eerste plaats welke eiken variant u wilt en in de tweede plaats welke glansgraad u wilt.

 • Afmetingen

  Hier vult u de gewenst hoogte, breedte, diepte en dikte van het blad in.

 • Positie badkamermeubel in de badkamer

  De plek hoe het meubel wordt opgehangen, denk hierbij aan vrij hangend, links, rechts of in een nis.

 • Corpus kleur

  Dit is de binnenkleur van de onderkast en de kleur van de ladebakken.

 • Greepwijze

  Dit is de methode hoe de lades geopend worden, zoals een greeplijst of een push to open systeem.

 • Model waskom

  Weergave van alle beschikbare modellen waskommen.

Meer weten? Neem contact op!

U kunt bij ons uw meubel zelf configureren door een keuze te maken uit de getoonde modellen. Kies voor een eiken badkamermeubel en maak deze helemaal op maat door middel van onze configurator. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact op

Bekijk ons aanbod

Resultaat 1–16 van de 236 resultaten wordt getoond

Hulp nodig? Neem contact op

Wanneer u een badkamermeubel op maat wilt maken, heeft u verschillende keuze voor het ontwerp en creëert u een unieke uitstraling. Via onze configurator wordt uw badkamermeubel direct op maat gemaakt, zodat deze precies in de (badkamer) ruimte past. U kunt gemakkelijk en snel bestellen. De levering ligt tussen de 2 en de 4 weken.

Heeft u hier nog specifieke vragen over, of komt u er niet helemaal uit met de configurator? Wij staan voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen helpen. U kunt ons bellen via 0514 534 954, een e-mail sturen of uw vraag achterlaten in het contactformulier.

Contact

Inloggen